Fakta Anhinga: Zvířata Severní Ameriky

Fyzický popis

Anhinga je větší ptačí druh, který se pohybuje v délce mezi 75 a 95 centimetry, a může se pochlubit rozpětí křídel až 110 centimetrů. Jejich velká rozpětí křídel jim umožňuje létat více než letové vlastnosti jastraba nebo supa. Oni jsou pohlavně dimorfní, s ženami být více hnědý na rozdíl od mužů je černé zbarvení, a menší. Jejich peří má méně vztlaku než kachny, což jim umožňuje, aby se mohli potápět pod vodou, a budou také plavat s jejich tělem pod vodou s jen jejich hubený krky vyčnívající nad ním, což vede k jejich přezdívku "hadí pták".

Strava

Anhinga jí střední až malé ryby, stejně jako sortiment vodních korýšů a hmyzu. Oni jsou schopní plavat velmi nízko ve vodě kvůli jejich redukovanému vztlaku ve srovnání s jinými ptáky, který podle pořadí dovolí jim stopovat jejich kořist, který je někdy zastíněn od povrchu vodní vegetací ve vodě.

Lokalita a oblast

Anhinga může být nalezený žít jak daleko na sever jako southeastern Spojené státy v teplejších měsících, s více stálá základna v Mexiku celoročně. Oni se stěhují na sever během teplejšího počasí, a být typicky nalezený žijící blízko pomalu-pohybovat se vodními ekosystémy, takový jako bažiny a mangrovy. Anhinga je stěhovavý pták druh jehož rozsah je obsažen uvnitř Americas. Létají na sever ve východních Spojených státech, aby se v létě chovali. Tam jsou trvalé kolonie na Floridě a dále na jih v Mexiku a Jižní Americe. Anhinga je přizpůsobena lovu v pomalu se pohybujících, mělkých, teplých vodách, které se nacházejí v bažinách, močálech a mangrovech. Dávají přednost slunečnímu a teplému počasí a tato úvaha o teplotě je ta, na které zakládají své migrační vzorce. Nejvzdálenější sever se nachází v Pensylvánii a Wisconsinu. Nejedná se o chráněné druhy a jejich stav ochrany umístil Anhinga jako druh "nejméně znepokojující". Anhingas jsou někdy používán jako indikátory znečištění pro mokřadní prostředí, ve kterém žijí, protože tráví tolik času v okolí vody.

Chování

Anhinga je darter, druh ryb lovících ptáků. Jsou schopni se ponořit do vody a pronásledovat svou kořist a rychle udeří, aby chytili jídlo. Jejich zobáky a krky se pro ně jedinečně vyvinuly, aby to dokázaly. Jsou schopni jíst a pak zvedat obličeje nahoru a polykat, takže ryby mohou jít dolů jejich dlouhé krky. Nejsou schopny létat, když jsou jejich křídla mokrá, takže mohou být viděny stojící v pomalých vodách bažiny s nataženými křídly, aby vyschly, takže jsou schopny vzlétnout. Jejich letové chování přimělo lidi, aby je popsali jako "černé papírové kluzáky", protože nemají často křídla křídla. Anhinga žije a migruje nejen s ostatními členy svého vlastního druhu, ale také s jinými druhy, jako jsou například volavky a kormorány, ptáky, na které se často mýlí.

Reprodukce

Reprodukce v rámci druhu Anhinga začíná u samce. Vybere si místo v kolonii k hnízdění a pak se začne snažit přitáhnout ženu. Toto je děláno tím, že dělá tanec, který zahrnuje mávání křídel, dívat se do nebe jak oni dělají, když oni chtějí spolknout jejich jídlo, a pak se uklonit hluboko k ženě. Jakmile žena odpoví pozitivně, je mu dána zásoba, která zahrnuje tyčinky a zelené listy, aby si vybudovaly své hnízdo. Hnízda jsou vždy v blízkosti vody, obvykle na stromě, která je převislá. V každém hnízdě je obvykle 2 až 5 vajec. Oba rodiče se střídají na vejce na inkubační dobu 25 až 29 dnů. Existuje jen málo údajů, které by nám poskytly konkrétní časový rámec, kdy mláďata opouštějí hnízdo a létají, i když u většiny ptáků se to děje někdy mezi odstavem a dosažením plné sexuální zralosti.

Doporučená

Je Západní Sahara zemí?
2019
5 nejlepších míst k pozorování velryb v Kanadě Toto léto
2019
Co je hlavní město Mozambiku?
2019