Ferruginous Hawk: Zvířata Severní Ameriky

Fyzický popis

Ferruginous jestřáb má bílou hlavu, opeřené nohy, a pruhovaný, ruse-hnědá ramena a záda. Je známo, že jeho podčásti mají rozptýlené pruhy a mají šedohnědá křídla. Ocas železného jestřába je bílý s krásným rzi-hnědým praním. Samice ferruginních jestřábů jsou obecně poněkud větší než samci, i když v rozsahu měření dochází k mírnému překrývání mezi velkými samci a malými samicemi. Délka průměrného dospělého jestřába je asi 1, 7 až 2, 3 stop (51 až 69 centimetrů) a má průměrné rozpětí křídel mezi 4 a 5 stopami (122 a 152 centimetrů). Hmotnost červenohnědého jestřába se pohybuje mezi asi 2, 2 a 5 liber (977 a 2, 267 gramů).

Strava

Je známo, že jestřáb je kořistí na středně velkých savcích. To typicky dělá tak v otevřených místech s řídkou vegetací, takový jako badlands, prérie a pláně. Chovají hlavně veverky, jackrabbity, prérijní psy a řadu dalších menších zvířat, zejména hlodavců. Vzhledem k jejich široké gape, tito ptáci mají schopnost polykat mnohem větší savce ve srovnání s jinými, podobně velkých dravců. Je známo, že jestřáb jestřáb jestřáb ve vyvýšených oblastech nebo stojí nad savci při lovu. Nejzajímavější je, že dávají pozor na lovecké vzory rudohlavých jestřábů, aby objevili populace bohaté na savce.

Lokalita a oblast

Jako přísně severní americký druh, ferruginous jestřáb je typicky nalezený v jihozápadní Kanadě, západních Spojených státech a severním Mexiku. Je známo, že tito jestřábi žijí v otevřené zemi, včetně stepních pouští, suchých prérií a sagebrush-pokrytých oblastí, kde se živí velkými populacemi malých savců, kteří žijí v jejich krátké vegetaci. To je také obyčejné pro ferruginous jestřáb být nalezený na kultivovaných plodinách takový jako zoraná pole. I když se jedná o stěhovavý pták, cestuje pouze na krátké vzdálenosti mezi zimovištěm a místem rozmnožování. Její cesty jsou omezeny mezi Kanadou, Mexikem a USA.

Chování

Létání dravého jestřába je aktivní a je charakterizováno pomalými údery křídla, jako je tomu u malého orla. To se vznáší s křídly držel mírně zvednutý, ačkoli jeho wingtips zůstanou téměř plochý. Jak loví, pták se může proměnit ve vítr a vznášet se nebo draka na místě. Ferruginous jestřábi byli také viděni lovem na zemi. Křižák jestřábný také používá vznášející se a nízký křižování nad zemí, aby usnadnil své lovecké účely. Pták je teritoriální a drží konflikty s několika dalšími velkými druhy dravců, například sovy s krátkými ušima, sovy velkými rohatými, nosnicemi slepic, havrany, straky a orly zlatými. Tito dravci budou soutěžit o území, jídlo a obranu svých hnízd.

Reprodukce

Období kladení vajíček ferruginního jestřábka se liší podle počasí, zeměpisné šířky a zásoby potravin. V kanadských částech ptačí oblasti leží od druhé poloviny dubna až do konce června své vejce, zatímco od poloviny března do poloviny května dále na jih. Samci i samice ferruginní jestřábi se účastní inkubace vajec, která trvá přibližně 32 dní. Samice leží mezi 3 a 5 vejci a jakmile se vajíčka vylíhnou, je nezbytné, aby rodiče seděli na mláďatech po dobu nejméně jednoho týdne, aby se ujistili, že v noci nejsou příliš chladní, nebo že jsou příliš horkí. uprostřed dne. Mladí začínají létat asi 5 až 6 týdnů po narození a ve dvou letech dosáhnou sexuální zralosti.

Doporučená

Top Pistáciová spotřební země
2019
Jak fungují britské všeobecné volby?
2019
Gnaeus Julius Agricola - důležité údaje v historii
2019