Savci Severní Ameriky

Severní Amerika je jedním z nejkrásnějších kontinentů na světě s různými stanovišti. Kontinent také hostí některé z jedinečných savců, včetně bizonů, prérijních psů a černých medvědů. Severní Amerika je domovem některých z nejkrásnějších savců na světě, migrantů i domorodých. Někteří z jedinečných savců na kontinentě zahrnují:

15. Severoamerický bobr

To je jeden z existujících druhů bobrů, který je domácí v severní Americe. Severní americký bobr je největším hlodavcem v Severní Americe, který váží asi 71 kopců. Bobři jsou semi-vodní, a stejně jako capybara, oni mají webbed zadní nohy a plochý velký pádlo-formoval ocas. Jejich nepoškozené menší přední nohy mají drápy. Jsou oboustranně potažené jemnými vnitřními chlupy a delšími vlasy, které jsou obvykle tmavě hnědé. Jsou to vynikající plavci, kteří mohou zůstat ponořeni po dobu 15 minut. Oni jsou velmi aktivní v noci a stavět jejich domov používat bláto, skály, větvičky a hole v jezerech. Jsou to dobře známí stavitelé přehrad a obvykle se stávají domovy v umělých rybnících. Všechny jejich chaty mají podvodní dveře, které používají k útěku před dravcem.

14. Přístavní pečeť

Také označované jako společná pečeť, jsou to pravé pečetě, které se nacházejí podél pobřežních vod Tichého oceánu a Atlantského oceánu a Severního a Baltského moře. Jejich barva se pohybuje od šedé až po hnědou až hnědavě černou. Mají kulatou hlavu s nozdrami ve tvaru písmene V a krátkými ploutvemi. Stejně jako všechny ostatní tuleně, nemají uši, ale místo toho mají ušní kanály, které se nacházejí za očima. Dospělí pečeti váží až 370 bodů a dosahují délky přibližně 6, 1 stop. Zůstávají ve skalnatých oblastech, kde jsou chráněni před predátorstvím a nepříznivými povětrnostními podmínkami. Při hledání kořisti mají tendenci se shromažďovat v ústí řek nebo v přístavech.

13. Východní šedá veverka

Je to veverka stromu patřící do rodu '' Sciurus ''. Oni jsou domorodci k východním částem Severní Ameriky, kde oni jsou podivuhodní a nejlepší přírodní regenerátory stromu. Mají šedou nebo nahnědlou srst s bílou spodní stranou. Oni mají velké huňaté ocasy s maximální délkou 9.8in. Dospělý váží až 1, 3 ppm s maximální délkou 11, 8in. Jsou to roztroušenci, kteří hromadí potraviny na různých místech. Mají velmi přesnou paměť a mohou si pamatovat všechna místa, kde si jídlo uložili. Ve volné přírodě žijí ve velkých oblastech hustého zralého lesního ekosystému o rozloze více než 100 akrů. Ve srovnání s jehličnatými lesy raději žijí v dubovém háji.

12. Vydra říční

Vydra říční je semi-vodní živočich, který sídlí podél severoamerického pobřeží a vodních zátok. Je to podsaditý savec se svalnatým krkem a krátkýma nohama plus váží mezi 11 až 31 liber. Průměrná dospělá samice váží asi 18pound, zatímco muž váží 25s. Délka jeho těla se pohybuje od 26 do 42in, přičemž třetina jejich délky těla je obsazena dlouhým ocasem. Mají krátké kožešiny, které se liší barvou od černé po světle hnědou. Jsou velmi aktivní po celý rok, zejména v noci a za soumraku. Jejich dlouhé ocasy pomáhají se stabilitou při plavání. Vydra říční se usadí ve vodních oblastech tvořených hromadami skal a vegetací, které zahrnují ústí řek, močály, pobřežní břehy, řeky a jezera.

11. Šedý vlk

Je to psí domorodec odlehlých oblastí a divočiny Severní Ameriky a Eurasie. Je největším členem druhu „Canidae“. Šedí vlci mohou dosáhnout délky až 63 palců a výšky ramene asi 33 palců. S hmotností 79 kusů jsou těžší a větší než zlatý šakal a kojot. Mají delší ocasy, kratší trup a uši a širší čenichy než ostatní druhy Canidae. Jsou to společenská zvířata, která žijí v balení do 11 členů. Šedí vlci zřídkakdy adoptují ostatní do svých balíčků a pokud to udělají, musí být osvojenec nezralý (1-3 roky) nebo osamělý vlk, který nahradí zesnulého člena. Jedná se o teritoriální zvířata, která zakládají větší území a zajišťují tak neustálé zásobování potravinami. Jsou to generálové biotopů a mohou žít v arktických tundrách, lesích, pastvinách a pouštích.

10. Východní čipmunk

Východní chipmunks jsou jediní přežívající členové '' '' '' '' '' '' '' '' Subgenus '' 'Tamias' '. Bydlí ve východních částech Severní Ameriky. Mají červenohnědou srst s pěti tmavě hnědými až světle hnědými pruhy na zádech. Východní chipmunks má o dva méně zubů ve srovnání s ostatními chipmunks. Mají pět nohou na zadních nohách a čtyři na předních nohách. S váhou přibližně 0, 33% žijí v městských parcích a listnatých zalesněných oblastech. Dávají přednost místům s keři, piloty a kameny. Ačkoli to může vylézt stromy, východní chipmunks stavět podzemní hnízda, která mají rozsáhlé tunelové systémy.

9. Mrtvá hvězda

Je to malé stvoření žijící v mokrých oblastech Severní Ameriky. Moles má 22 růžových masitých přívěsků na jeho čenichu, který používá jako dotykový orgán. Přístavy mají více než 25 000 malých senzorických receptorů zvaných Eimerův orgán. Mrtvá hvězda používá tento orgán k detekci vibrací seismické vlny. Jejich těla jsou pokryta černohnědou a vodou odpuzující hustou srstí. Mají tlustý dlouhý ocas, který funguje jako tuková rezerva. Krtek preferuje bydlení ve vlhkých oblastech a močálech. Jsou to vynikající plavci, kteří píce na dně rybníků a potoků. Je aktivní jak v noci, tak ve dne a navíc zůstává v zimě velmi aktivní.

8. Mexická dlouhosrstá netopýr

Sídlí v otevřených lesích a pouštním křoviny ve Spojených státech a Mexiku. Tyto netopýry jsou zbarvené hnědavě. Jsou lehčí ventrálně a temně dorzálně. Mají prodloužený čenich s delšími jazyky, které jsou zakončeny filiformními papilemi. Mají vztyčený trojúhelníkový nosní list. Mexické dlouhosrsté netopýry váží asi 0, 05 ppm. Tito tvorové mají 0, 59in dlouhé uši a krátké ocasy. Stejně jako všechny ostatní nektarivory, i tento netopýr má slabě sevřený dva stoličky a žádný třetí molár.

7. Blackburned jackrabbit

Black-sledoval jackrabbit je obyčejný zajíc nalezený v Mexiku a západních Spojených státech u zvýšených hladin moře až do 10, 000ft. Vážení až 6pounds, jackrabbit je třetí největší králík na kontinentě. Má dlouhé silné zadní nohy a výrazně dlouhé uši. Mají krémovou bílou spodní stranu, včetně vnitřních nohou a tmavé buvolí hřbetní srsti, které jsou poseté černou. Sídlí ve smíšených terénech keřů a trávníků v Severní Americe. Chovají se během vrcholů na jaře, ale chov může pokračovat po celý rok v teplých oblastech. Jejich strava se skládá z forb, trav, malých stromů a keřů.

6. Velryba

Velryba je největší savec rodiny oceánských delfínů. Lze je nalézt ve všech oceánech v různých mořských prostředích. Kosatky jsou přítomny ve všech tropických mořích kromě Černého a Baltského moře. Během dne se tyto velryby zabývají různými způsoby chování, včetně socializace, odpočinku, cestování a shánění potravy. Na povrchu oceánu milují ocas slapping a skákání z vody. Mají bílé strany a hrudník a černý hřbet s bílými skvrnami za okem a nad uchem. Mají velká těla s velkými ploutvemi až 5, 9 stop. Mužské velryby váží asi 6 tun, zatímco největší samice váží asi 7, 5 tuny. Největší kosatka je asi 26 stop.

5. Americký bizon

Americký bizon je buvol obecný, který kdysi putoval po kontinentu ve stádech. Vzhledem ke kombinaci masivního lovu a porážky a zavedení chorob skotu se tato zvířata v průběhu 19. století téměř vytratila. Bison má v létě chlupaté, tmavě hnědé dlouhé zimní kabáty a světle hnědé světlejší kabáty. S výškou ramen až 17in váží tato zvířata mezi 701 a 2 205 liber. Jsou to býložravci, kteří se pasou na ostrůvcích a travinách severoamerických prérií. Jejich každodenní činnost zahrnuje přes dvě hodiny pastvy, odpočinku a konečně žvýkání cud.

4. Manatee

Manatees jsou plně vodními velkými bylinožravými mořskými živočichy, které jsou někdy označovány jako mořské krávy. Manatees váží až 1300 liber a jsou 13.1ft dlouhé a pádlo-jako ploutve. Mořské krávy mají velké pružné horní rty, které používají ke shromažďování a konzumaci potravin. Mají kratší čenich než dugongy. Dospělé manatees nemají žádný pes nebo řezáky, ale oni mají sadu lícních zubů. Tyto zuby jsou vyměňovány po celý život a v každém okamžiku mají maximálně 12 zubů v obou čelistech. Obvykle tráví více než polovinu svého dne spaním ponořeným a povrch po každých dvaceti minutách na vzduchu. Druhá polovina tráví pastvu.

3. Jaguar

Jaguár je divoká kočka a jediný existující člen '' Panthera ', který je původem pro americké kontinenty. Nyní, oni mohou být nalezeni v Mexiku, jihozápadní část Spojených států, Argentina, a Paraguay. Jsou to třetí největší kočky hned po lvi a tygrovi. Jaguary jsou skvrnité kočky, které se podobají leopardovi, ale jsou silnější a větší. Oni prospívají v bažinách a subtropických a tropických vlhkých listnatých lesích. Barva jejich nátěrů sahá od červenohnědé až po šedozelenou, přičemž jejich ventrální oblasti jsou bílé. Tvary a velikosti skvrn se liší od jedné části těla k druhé. Jejich tělesná hmotnost se pohybuje od 123 do 212 liber. Mají krátké, ale pevné a silné nohy. Jaguáři si užívají koupání a jsou oportunistickými lovci stonků a přepadů.

2. Jelení myš

Jsou to myši z nového světa, které se vztahují k laboratorní a běžné domácí myši. Peromyscus maniculatus jsou původem ze Severní Ameriky a často se označují jako myš severní americká jelena. Mají poměrně velké oči a mají 2-tónové zbarvení s břichem a končetinami, které jsou bílé a jejich záda má tmavé barvy. . Ve srovnání s domácí myší jsou dokonalí běžec a skokani. Jsou známými nositeli různých infekčních nemocí, jako je Lyme a hantavirusy. Jsou asi 4 palce dlouhé a mají velké uši a oči, které jim poskytují vynikající sluch a zrak. Jsou to noční zvířata, která tráví svůj den v doupěti a stromech.

1. Prérijní pes

Na rozdíl od všech ostatních prérií, tato stvoření nepřežijí a mohou být viděna roamingu ve středním sluníčku. Mají hnědou barvu a barvy srsti se pohybují od hnědých po černé tóny. Tyto prérie mají černou špičkou ocasy a váží asi 3 stopy, jejich velikost těla se pohybuje od 14 do 17 palců s 3v ocasem. Mají kompaktní tělo s malými ušima, které jsou blízko jejich hlavy. Jedná se o denní zvířata a nadzemní aktivity se provádějí, když sněží nebo prší a během teplejších dnů, kdy teplota překoná 38 ° C. Bydlí v pastvinách v Severní Americe.

Doporučená

Co je Evropské město stromů?
2019
Seznam prezidentů Keni
2019
Co byla velká melasová povodeň v Bostonu?
2019